Een idee of een kant-en-klare lay-out? Het vertrekpunt maakt niet uit. Het gaat om het eindresultaat. Chuppie zet uw communicatiestratgie om in heldere taal. En beeld, natuurlijk. Wij zetten onze creativiteit voor u aan het werk bij het ontwerpen van verrassende concepten. Om ze vervolgens te vertalen naar communicatiemiddelen waarmee u uw campagne een flinke dosis slagkracht meegeeft.

 

Logo

Bij de visuele communicatie met de buitenwereld vormen uw Logo en Huisstijl de frontlinie. Het is van belang dat deze herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming zijn. Een klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en met name uw logo moet hem goed bij blijven! Chuppie Ontwerp & Media denkt met u mee, ontwerpt én realiseert uw logo. Tevens ontwerpen wij de bijpassende huisstijl en passen deze toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, etc. Bij de ontwikkeling van al deze zaken houden wij de markt en de wensen van uw (toekomstige) klanten voortdurend in het oog. Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u of uw bestaande logo en huisstijl verbeterd kunnen worden.[/vc_column_text][divider line_type="No Line" custom_height="25"][vc_column_text]

Huisstijlen

Chuppie ontwerpt een bijpassende huisstijl bij het logo. Als allround reclamebureau passen wij deze toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyer, brochures, web site etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van uw (toekomstige) klanten. Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u of uw bestaande logo & huisstijl verbeterd kunnen worden. Wij zorgen dus ook graag het aanpassen van uw logo en huisstijl. De huisstijl is even als het logo een uitdrukking van de essentiële substantie van een bedrijf. Een huisstijl ontwerp bestaat uit een combinatie van visuele tekens als het logo en tekstuele inhoud, afgeleid van gerelateerde associaties met het bedrijf. Wanneer wij als reclamebureau een huisstijl ontwerpen, wordt dit eveneens in zeer nauw overleg met u als opdrachtgever gedaan. Op deze manier wordt het ontwerp van de huisstijl een perfecte weerspiegeling van het bedrijf. Bij het huisstijl ontwerp is het ook van groot belang dat de huisstijl naast onderscheidend, aantrekkelijk en opvallend , ook praktisch toepasbaar is op de verschillende reclame media zoals briefpapier, visitekaartjes, auto belettering, flyers, brochures, websites etc. etc. Reclamebureau Chuppie Ontwerp & Media gaat deze mogelijkheden nauwgezet na opdat de ontworpen huisstijl maximaal en consistent ingezet kan worden.